ANKARA / KEÇİÖREN - Farabi Anadolu Lisesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Dönem Ortak Sınavları Konu Soru Dağılım Tabloları

Sayın Velimiz;

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı I.Dönem Sınavları 23 Ekim ile 3 Kasım arasında yapılacaktır. Sınavlarımız bakanlığımız.il milli eğitim müdürlüğümüz ve ilçe milli eğitim müdürlüğümüzün  yapacağı sınavlar hariç olmak üzere açık uclu ve tamamen öğrencinin kendi cevaplarını oluşturacağı şekilde yapılacaktır. Sınavlarda kelebek sistemi uygulanacaktır. Sınavlarımızın programı yarın bu kanaldan ve okulumuz internet sitesinden yayımlanacaktır. Sınavlarda soru sorulacak kazanımlar ve hangi kazanımdan kaç tane soru sorulacağı ve soruların puan değerleri yarından itibaren ders öğretmenleri tarafından öğrencilere bildirilecektir ve bu alandan ve okulumuz internet sitesinden yayımlanacaktır. Soru sayıları seçilen senaryolara göre netleşecektir. Dağılım tablosu olmayan derslerin senaryo ve tablolaması ders zümre öğretmenlerince belirlenecektir. Ankara ilinde uygulanacak  senaryolar ders bazında aşağıda sizlere gönderilmiştir. Sınavlara mazeretinden dolayı giremeyen öğrencilerimiz için ortak sınav usul ve esaslarına ve yöntemlerine göre telafi sınavları yapılacaktır. Öğrencilerimizin belgeli bir mazereti yani sağlık raporu olmadıkça öğrencimiz mazeret sınavına giremeyecek ve not olarak e okula 0(sıfır) girilecektir. Öğrenci raporları sınav dönemlerinde en geç 5 gün içinde velimiz tarafından ilgili müdür yardımcımıza teslim edilmelidir. Veli izin belgesi ,okul müdürü izin belgesi sınav mazeret belgesi olarak değerlendirmeye alınmaz. Sınavlarımız günde 2 sınav olarak 3. ve 6. ders saatinde yapılacaktır. Sınav döneminde her ne sebeple olursa olsun öğrencilerimizin cep telefonlarını teslim etmeleri, Okula geç vakitte geldikleri takdirde ilgili müdür yardımcısına teslim etmeleri hususunu önemle rica ederiz.

Ankara Ölçme Değerlendirme Merkezi İçin                                                     T I K L A Y I N I Z

Tüm Dersleri  ve Yönetmelik Değişikliğini Tek Dosyada Görmek İçin     T I K L A Y I N I Z

Yayın: 16.10.2023 - Güncelleme: 16.10.2023 19:10 - Görüntülenme: 480