ANKARA / KEÇİÖREN - Farabi Anadolu Lisesi

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Yarıyıl 1. Ortak Sınav Takvimi

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sorumluluk Sınav Programı ve Sınava Girmesi Gereken Öğrenciler

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Veli Öğretmen Görüşmesi

Kas

Mhrs sistemi üzerinden Aile hekimlerinizden randevu alarak Öğrenci Muayene İzlem Formunu1 defaya mahsus olmak üzere alarak , öğrenci tarafından sınıf öğretmenine teslim edilmesi önem arz etmektedir.Bu doğrultuda aşağıda ekli görselde belitilmiş formun doldurularak sınıf öğretmenlerimize teslimi hususunu bilgilerinize sunar,sağlıklı günler dileriz.

Ekm

Okul Aile Birliği Toplantısı 29 Ekim 2023 Tarihinde Gerçekleştirildi.Toplantı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının  ardından  Okul Müdürümüz  Sn.Ömer Faruk  ÇAKIRAHMETOĞLU'nun velilerimize  hitaben  gerçekleştirdiği  konuşma  ile devam etti.Toplantıda bir önceki  Okul  Aile Birliği Bilançosunun  ibrasının  ardından  Yönetim  ve Denetim  Kurullarına  Asil  ve yedek üye seçimleri yapıldı.Toplantı gündemin  diğer  maddelerinin  konuşulmasının  ardından sona  erdi.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı