ANKARA / KEÇİÖREN - Farabi Anadolu Lisesi

Keçiören Halk Eğitim Merkezi dikiş kursu açılış töreni okulumuz A Blok binasında gerçekleştirildi.

Okulumuzda misafir  eğitim  kurumu  olarak  faaliyet  gösteren  Keçiören Halk Eğitim Merkezi dikiş kursu açılış  töreni 4 Ocak 2024 perşembe günü Keçiören Belediye  Başkanı  Sayın  Turgut  ALTINOK ve beraberindeki  heyet  tarafından  gerçekleştirildi. Törene  Belediye  başkanımız  yanında  Ayvalı  Mahallesi  muhtarı  Sayın  Hüsniye  AYDIN,okul  müdür  yardımcılarımız  Uygar  UĞURLU ,Emine ÇAYLAN, Hazer  ALBAYRAK  İngilizce öğretmenimiz  Demet  TABURDAĞITAN ÖZMEN ,Keçiören Halk Eğitim Merkezi yetkilileri  ve kursiyerler katılım  sağladı.Tören öncesi  yine  okulumuzda  faaliyet gösteren  Halk Eğitim bünyesinde açılmış  olan  ingilizce  dil  kursu belediye  başkanımız ve beraberindeki heyet tarafından ziyaret  edildi. Tören yapılan  konuşma  ve toplu  fotoğraf çekimi akabinde  sona  erdi.Törene katılım  sağlayan başta Keçiören Belediye Başkanı Sayın Turgut ALTINOK  ve Ayvalı Mahallesi muhtarı Sayın Hüsniye AYDIN  olmak üzere Keçiören Halk Eğitim Merkezi yetkilileri  ve kursiyerlere  okulumuz adına teşekkür eder,başarılarının devamını dileriz.

06-01-202406-01-202406-01-2024

Yayın: 06.01.2024 - Güncelleme: 06.01.2024 19:33 - Görüntülenme: 106